Lycka

Idag är det 90 dagar kvar tills vi får nycklarna i handen till vår nyköpta lägenhet! Om 90 dagar blir jag ö-bo och det känns sååå bra. 2014 är verkligen mitt år. Året började med att jag klarade provanställningen och skrev på nya papper, vi började prata om att eventuellt köpa lägenhet i hufvudstaden och efter bara knappt 2 veckors letande så hittade vi vår fina lägenhet. Och slog till direkt. Och fick den. Jackpot, om ni frågar mig! Kanske vårt livs dyraste affär. Men jag är lycklig.

 

Jag inreder lägenheten redan i huvudet. Besatt av att leta fin inredning på nätet och i kataloger. Googlar på bra restauranger och konditorier i närheten. ”Promenerar” på gatan utanför lägenheten på hitta.se’s kartfunktion ”gatubild”. Åååh. Nu är det bara att snällt vänta..

Ja då vet ni vad jag håller på med om dagarna förutom att jobba..

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Lycka

 1. Snygging! 😀

  Så härligt med boende i Sthlm! Har förstått att det inte är så himla lätt? Hoppas du delar med dig av inredningen sen 😀

  Sv; Haha, ja det är många som har dille på bananpannkakor nu så det kan vara lite knepigt MEN det finns en hel del smet utan banan. Jag är personligen inte heller nåt stort fan av banan och använder det ytterst sällan :)

  Spännande med att lägga om till paleokost! 😀 Ett tips är att försöka göra det så enkelt som möjligt och bara tänk «rent och ekologiskt» :)
  Det som är så bra med paleo är att man inte får i sig mejeriprodukter som har visats att ha kopplingar med moderna folksjukdomar som tex IBS, cancer och i mitt fall uppblåst mage och sjukt dålig hy.

  Hoppas du kommer gilla paleo och det kommer bli en stor omställning men till det bättre vart efter ;)Hojta till om du vill ha lite tips :)

  Kram på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>