Hej maj!

image

Växlande väder bjöd första maj på. Vaknade till snöblandat regn men nu har solen tittat fram. Men låt er inte luras, det är väldigt kallt ute. Fick till en blåsig och härlig promenad längst kungsholmen mot norra mälarstrand. Längtar så till sommaren! Redan börjat planera midsommar i huvudet, bra med framförhållning intalar jag mig 😉 Vill ni ha lite tips så kommer det inom några dagar!

Nu ska jag stranda i soffan och ta en lugn första maj. Det känns som en bra plan. Vad gör ni idag?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>