Chokladbollsmåndag

ingenärperfektOckså var en ny arbetsvecka påbörjad, en heeel vecka dessutom. Vad konstigt det känns att jobba hela dagar måndag-fredag? Varit lite för bortskämd med röda dagar och klämdagar tror jag. Vid em-fikat idag så var energinivån inte hög, så en chokladboll för många av oss satt så fint kan jag meddela. Är så glad att jag o mina kollegor inte lider av nyttighets-hets, är man sugen på en chokladboll så tar man en. Så enkelt är det :-) Där emot mår jag nästan dåligt av att inte kunna baka vad jag vill just nu. Varför? Vi har börjat packa här hemma och de mesta i bakväg och verktyg ligger nerpackade. Ser fram emot sommaren när allt är uppackat och man bakar i nya köket ♥ Alla härliga smarriga efterrätter och goda marinader till grillat, åh!

Spånar som sagt på midsommarmeny, så fort jag är klar ska jag dela med mig! Nu ska jag fixa med matlåda till i morgon och sen bums i säng, sååå trött här. Hade behövt städa, vika in tvätten.. Men nej. Inte ikväll. En dag till kan det allt vänta ♥

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>