Vardagsrumstankar

Livingroom inspo
Också var jag fast i vardagsrumstankarna igen. Det kan hända att det är lite ångest över att vi inte hittat vår drömsoffa ännu. Så mycket som vi letat och letat men inte hittat en som känns så där bra som det ska göra. Bara att leta vidare! Nu är vi två men hade jag fått bestämma så hade jag velat ha ett vardagsrum i stilen som är ovan.
Får väl kompromissa lite 😉
Vilken härlig morgon! Det bästa är att vakna av sig själv, utan att en väckarklocka väcker en. När man ändå vaknar tidigt för att vara en lördag och redan hunnit äta frukost… Är det kanske lika bra att snöra på sig joggingskorna och ge sig ut en sväng?
Så har man fått det överstökat 😉

Happy lördag till er♥

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>